Ο Άρης είναι ασταμάτητος το φετινό καλοκαίρι, συνεχίζει τις προσθήκες και είναι έτοιμος να υπογράψει και τον Μανού Γκαρθία.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα σπουδαίας μεταγραφής είναι ο Άρης. Έπειτα από την απόκτηση του Ζερβινιό, οι “κιτρινόμαυροι” ετοιμάζονται να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Μανού Γκαρθία. 

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Άρης είναι στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους ομολόγους τους της Σπόρτινγκ Χιχόν, για την μετακίνηση του 24χρονου διεθνή Ισπανού μέσου στη Θεσσαλονίκη, έναντι ποσού που αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Ο ίδιος ο Μανού Γκαρσία θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που πλησιάζουν το ένα εκατομμύριο.

Ο Μανού Γκαρθία ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία το 2015 στην Αγγλία και την Μάντσεστερ Σίτι, πριν τον αποκτήσει η Χιχόν το 2019. Στο διάστημα της πορείας του έχει αγωνιστεί επίσης με την μορφή δανεισμού στην Μπρέντα, την Τουλούζ αλλά και την Αλαβές.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν δανεικός στην Αλαβές. Mε την ομάδα κατέγραψε 2 ασίστ σε 25 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!