Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του ΝΒΑ, κάτι που προφανώς και αποδεικνύει με τους παχυλούς μισθούς του.

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες του ΝΒΑ. Χαρισματικός σκόρερ, καλός χειριστής της μπάλας, ηγέτης στο παρκέ. Αυτά όλα ισχύουν στα καλά του φεγγάρια. Γιατί περνάει και από άλλα, άσχημα βράδια, που δεν βλέπεται.

Όλα αυτά όμως δεν φαίνεται πως έχουν σημασία για τους Sixers. Η ομάδα της Φιλαδέλφεια ποντάρει πολλά στον «Μούσια» και γι’ αυτό τον πληρώνει… χρυσό.

Να θυμίσουμε πως ο Χάρντεν άφησε στην άκρη περί τα 15 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια βάση προκειμένου να δώσει την ευκαιρία στον οργανισμό να κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στην offseason. Κίνηση καλής θέλησης λένε πολλοί. Ωστόσο, δεν είναι και λίγα αυτά που θα πάρει ο Χάρντεν την επόμενη διετία.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης 21 Ιουλίου, διέρρευσε το ποσό που θα λάβει ο Τζέιμς Χάρντεν εφόσον εξαντλήσει τη νέα διετή συμφωνία που θα υπογράψει με τους Sixers. Πρόκειται για 68.6 εκατομμύρια δολάρια, δίχως όμως να είναι δεδομένο πως θα εξαντλήσει την υπάρχουσα συμφωνία.

Και αυτό γιατί η player option που υπάρχει στο νέο συμβόλαιο του επιτρέπει να “βγει” από αυτό το επόμενο καλοκαίρι και να ξανακολυμπήσει στα νερά της free agency.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;