Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν απόρησε με τον τρόπο που η Μπαρτσελόνα πραγματοποιεί μεταγραφές ενώ έχει σημαντικό οικονομικό πρόβλημα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι κι επίσημα παίκτης της Μπαρτσελόνα, με τους «μπλαουγκράνα» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από την Μπάγερν Μονάχου με συμβόλαιο έως το 2026. O Γιούλιαν Νάγκελσμαν είχε… δυο λόγια να πει για την μεταγραφική πολιτική των Καταλανών.

«Πως κάνει η Μπαρτσελόνα μεταγραφές με τόσο μεγάλα οικονομικά προβλήματα; Δεν έχει πάρει μόνο τον Λεβαντόφσκι και δεν καταλαβαίνω ειλικρινά πως γίνεται αυτό. Πρέπει να είναι η μοναδική ομάδα που κάνει αυτό το καλοκαίρι μεγάλες μεταγραφές, χωρίς χρήματα! Πραγματικά είναι μια περίεργη υπόθεση και λίγο τρελό αυτό που συμβαίνει».

Υπενθυμίζεται πως ο Λεβαντόφσκι δεν είναι το μοναδικό καλοκαιρινό απόκτημα των Μπλαουγκράνα. Έχουν ολοκληρώσει τις προσθήκες των Κρίστενσεν, Κεσί και Ραφίνια, ενώ παράλληλα φαίνεται να εξετάζουν σοβαρά και τα ονόματα των Κουντέ, Αθπιλικουέτα και Μπερνάρντο Σίλβα. Αυτό είναι κάτι που προκάλεσε και την… έκπληξη του Νάγκελσμαν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!