Λίγο μετά την αποδέσμευσή του από τη Φενέρμπαχτσε, ο Ακίλε Πολονάρα ανακοινώθηκε επίσημα από την Αναντολού Εφές.

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφή έκανε η Αναντολού Εφές. Οι πρωταθλητές Ευρώπης ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ακίλε Πολονάρα, ο οποίος υπέγραψε για 1+1 χρόνια.

Ο Ιταλός φόργουορντ έγινε ευρέως γνωστός στην Μπασκόνια όπου πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις. Αυτό έκανε την Φενέρμπαχτσε να τον αποκτήσει με συνοπτικές διαδικασίες. Παρόλα αυτά κατά γενική ομολογία δεν αξιοποιήθηκε όπως θα έπρεπε από την τουρκική ομάδα.

Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας με τη Φενέρμπαχτσε, ο Ιταλός φόργουορντ (ο οποίος είναι στην προεπιλογή για το EuroBasket 2022) αποχωρεί από την τουρκική ομάδα. Όχι όμως και από την Κωνσταντινούπολη! Η ομάδα του Αταμάν έκανε την κίνησή της και απέσπασε την υπογραφή του.

Ο Πολονάρα είχε 8,3 πόντους, 4,9 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ κατά μέσο όρο σε όλες τις διοργανώσεις με τη Φενέρ και σε σύνολο 51 αγώνων.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε ήδη ενισχυθεί με τους Γουίλ Κλάιμπερν, Άντε Ζίζιτς και Αμάθ Εμπαγέ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!