Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έριξε... πόρτα σε Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν για τα μάτια της Μπαρτσελόνα όπως αποκάλυψε ο Λαπόρτα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έφυγε από τη Γερμανία και την Μπάγερν Μονάχου για την Μπαρτσελόνα σε μία κίνηση «βόμβα». Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Ζοάν Λαπόρτα, αποκάλυψε το παρασκήνιο της μεγάλης αυτής μεταγραφής:

«Ο Λεβαντόφσκι έχει προσαρμόσει και τον μισθό του για να είναι μέσα στις δυνατότητές μας και οι Καταλανοί είναι πλέον πολύ ευχαριστημένοι», σχολίασε ο Λαπόρτα και συμπλήρωσε:

«Ανταγωνιστήκαμε με ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Τσέλσι, αλλά ήθελε να έρθει στην Μπαρτσελόνα. Αυτό μου αρέσει. Όπως έλεγε ο Γιόχαν Κρόιφ, “θέλω παίκτες που θέλουν να έρθουν στη Μπάρτσα”, και πρέπει να τον ευχαριστήσουμε γιατί κερδίζει λιγότερα και υπέμεινε μεγάλη πίεση από την Μπάγερν, για την οποία τρέφω μεγάλο σεβασμό».

Να θυμίσουμε πως το τελικό «ναι» δόθηκε από τη Μπάγερν μετά από πρόταση 50 εκατομμυρίων της Μπαρτσελόνα. Ένα ποσό που δεν ανταποκρίνεται στην αξία του «Λέβα» αλλά ο ίδιος είχε θέσει εαυτόν εκτός ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Είπαμε κάτι, μην μας γράφεις!