Τον ηττημένο του ζευγαριού Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση που δεν τα καταφέρει στο Champions League.

Εάν και εφόσον ο Ολυμπιακός αποκλειστεί από τη Μακάμπι Χάιφα θα συνεχίσει στα προκριματικά του UEFA Europa League.

Η κληρωτίδα ανέδειξε ένα ζευγάρι από ομάδες που οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν λόγο να «φοβηθούν» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League.

Στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν τα καταφέρει στο Champions League κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, τότε θα αντιμετωπίσει τον ηττημένο του Φερεντσβάρος ή Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Τα ματς του Ολυμπιακού (εφόσον αποκλειστεί από τη Μακάμπι) με μία από τις δύο ομάδες είναι προγραμματισμένα στις 2/3 Αυγούστου και 9 του ίδιου μήνα, με τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν το πρώτο ματς στην έδρα τους και τη ρεβάνς στο γήπεδο της αντιπάλου τους.

Η ομάδα από την Ουγγαρία είχε κατακτήσει το περσινό πρωτάθλημα και συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τον πρώτο προκριματικό γύρο, έχοντας αποκλείσει την Τόμπολ από το Καζακστάν. Από τη μεριά της, η Σλόβαν Μπρατισλάβας είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα και στην προηγούμενη φάση του Champions League είχε ξεπεράσει το εμπόδιο της Ντιναμό Μπατούμι.

Οι σημαντικές ημερομηνίες των προκριματικών του Europa League:

2 Αυγούστου: Κλήρωση των playoffs

4 Αυγούστου: Πρώτοι αγώνες του 3ου προκριματικού

11 Αυγούστου: Ρεβάνς του 3ου προκριματικού

18 Αυγούστου: Πρώτοι αγώνες των playoffs

25 Αυγούστου: Ρεβάνς των playoffs

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!