Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έσπευσε να διαψεύσει το ρεπορτάζ του πορτογαλικού Μέσου που ισχυριζόταν πως θα μετακομίσει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φρόντισε να σβήσει άμεσα τη… φωτιά που άναψε το πορτογαλικό «Sport TV», το οποίο ανέφερε ότι ο CR7 εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του στη Σπόρτινγκ, ως δανεικός από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο 37χρονος σουπερ σταρ, μάλιστα, φρόντισε με μία μόνο λέξη να δώσει τέλος στη φημολογία, απαντώντας στην ανάρτηση του πορτογαλικού καναλιού στο Instagram, με ένα απλό «fake» (ψέματα). 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν χθες το βράδυ όταν το πορτογαλικό Sport TV προκάλεσε αναστάτωση στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με σημερινό αποκλειστικό του ρεπορτάζ, αναφέροντας ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξετάζει την περίπτωση επιστροφής του στη Σπόρτινγκ. Μία είδηση που άναψε, όπως αναμενόταν, φωτιές. Και πώς να μην ανάψει; Ειδικά στους φίλους της Γιουνάιτεντ που κοιμούνται και ξυπνούν με το άγχος του πού θα καταλήξει ο Κριστιάνο. Αλλά και σε αυτούς της Σπόρτινγκ που ονειρεύονται την επιστροφή του Πορτογάλου στη Λισαβόνα. Και όχι άδικα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!