Μπορεί να πλησιάζει στα 41 του χρόνια, όμως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανανέωσε για ακόμα έναν χρόνο το συμβόλαιό του με την πρωταθλήτρια Μίλαν!

Δεν τα παρατάει ποτέ! Τι κι αν στις 3 Οκτωβρίου κλείνει τα 41; Τι κι αν η επιστροφή του στη δράση μετά το χειρουργείο στο γόνατο αναμένεται τον Ιανουάριο του 2023; Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν το βάζει κάτω και κανένας τραυματισμός δεν πρόκειται να τον ωθήσει σε απόσυρση. Αυτός είναι ο Ζλάταν!

Ο «Ίμπρα» μένει στο σπίτι του!

Tη φανέλα της Μίλαν θα συνεχίσει να φορά ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο διεθνής Σουηδός υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2023 έναντι 1 εκατ. ευρώ, ενώ στο deal προβλέπονται μπόνους που εξαρτώνται από τις συμμετοχές του!

Τη φετινή σεζόν, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε 8 γκολ και 3 ασίστ σε 27 συμμετοχές με τη Μίλαν συμβάλλοντας σημαντικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Serie A.

Παρακάτω ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Μίλαν:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!