Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου έδωσαν τα χέρια για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος θα μετακομίσει επίσημα στη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα και ο Λεβαντόφσκι εν τέλει θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά της… μεταγραφής. Οι μπλαουγκράνα το ήθελαν πολύ και το κάνουν πράξη. Θα φέρουν στη Βαρκελώνη τον Πολωνό στράικερ.

Πάρα την αρχική άρνηση της Μπάγερν και το γεγονός ότι προπονήθηκε με τους Βαυαρούς ο Λέβα, υπήρξε τελικά συμφωνία. Βρέθηκε, κοινώς, η χρυσή τομή.

Το ρεπορτάζ μετέδωσε πρώτος όπως συνηθίζει ο Φαμπριτσιο Ρομάνο. Ο έγκυρος δημοσιογράφος σημείωσε πως Μπαρτσελόνα και Μπάγερν έδωσαν τα χέρια. Τελική τιμή πώλησης τα 50 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους. 

Η συμφωνία ήρθε μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις που έγιναν από το μεσημέρι της Παρασκευής μέχρι λίγη ώρα πριν. Ο Λεβαντόφσκι είχε προτάσεις από Τσέλσι και Παρί Σεν Ζερμέν αλλά στο μυαλό του είχε μόνο μια ομάδα. Τη Μπαρτσελόνα. Όπως ακριβώς και ο Ραφινια. Ο Τσάβι έχει στόχο να φτιάξει μια υπερομάδα και έχει πείσει τα νέα της μέλη να πουν το ναι στους Καταλανούς. 

Ένα βασικό και αναντικαταστατο μέλος θα είναι όπως φαίνεται και ο Λεβαντόφσκι. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabrizio Romano (@fabriziorom)