Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε viral με ένα tweet όπου αναφέρεται στην ταχύτητα που κυλάει ένας μήνας όταν πληρώνεις ενοίκιο.

Για μία ακόμη φορά ένα tweet του Τσιτσιπά για… εξωαγωνιστικό θέμα προκαλεί πολλά και ποικίλα σχόλια. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρίσκεται στο νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, ασχολήθηκε με ένα θέμα που περισσότερο ταλαιπωρεί τον απλό κόσμο και όχι έναν ακριβοπληρωμένο αθλητή όπως ο ίδιος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έγραψε στο Twitter:

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει ποτέ πόσο σύντομος είναι ένας μήνας μέχρι να αρχίσω να πληρώνω ενοίκιο». 

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του ποικίλουν. Πολλοί είναι αυτοί που δεν είδαν με… καλό μάτι τη νέα ανάρτηση του Τσιτσιπά. Ο Έλληνας αθλητής αυτή τη φορά «χτύπησε» μ’ ένα θέμα που ταλαιπωρεί καθημερινά εκατομμύρια ανθρώπους, οι οποίοι δεν μπορούν να έχουν τις οικονομικές απολαβές του 23χρονου τενίστα.

Μην ξεχνάμε πως κάποιες από τις αναρτήσεις του Τσιτσιπά προκάλεσαν την αντίδραση του BBC. Με σαφώς ειρωνική διάθεση τον χαρακτήρισε ως τον τελευταίο μεγάλο Έλληνα φιλόσοφο.

Όλος αυτός ο χαμός δεν δείχνει να πτοεί τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος προκαλεί και πάλι έντονη κουβέντα μέσω του Twitter.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!