Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Ζερβινιό ο οποίος θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφή του στον Άρη.

Αντίστροφα μετρούν στον Άρη για την ολοκλήρωση της απόκτησης του Ζερβινιό. Ο Ιβοριανός επιθετικός από το απόγευμα της Παρασκευής είναι στη Θεσσαλονίκη ώστε να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Ζερβινιό θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα αποτελέσει και με τη βούλα μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές στην ιστορία των «κίτρινων». Οι συζητήσεις που γίνονται ανάμεσα στον Άρη και τον Ζερβινιό είναι για διετές συμβόλαιο (1+1) συνεργασίας.

Ποιος είναι ο Ζερβινιό;

Ο Ζερβινιό άρχισε την καριέρα του από την JMG Abidjan στην Ακτή Ελεφαντοστού, ενώ ακολούθησαν η Μπέβερεν στο Βέλγιο και η Λε Μαν στη Γαλλία. Το καλοκαίρι του 2009 πήρε μεταγραφή για τη Λιλ αντί 6.500.000 ευρώ, ενώ δύο χρόνια αργότερα πουλήθηκε με σχεδόν τα διπλάσια (12.000.000 ευρώ) στην Άρσεναλ.

Το 2013 αποχώρησε με προορισμό τη Ρόμα, στην οποία έμεινε για μία τριετία (2013-16). Τον Ιανουάριο του 2016 πωλήθηκε αντί 18.000.000 ευρώ στην κινεζική Hebei. Στην Κίνα έμεινε για μία διετία προτού επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της Πάρμα (25 γκολ και 8 ασίστ σε 89 ματς).

Τελευταίος σταθμός της σπουδαίας καριέρας του ήταν η Τράμπζονσπορ, στην οποία πήγε το καλοκαίρι του 2021. Παράλληλα, είναι 88 φορές διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού, έχοντας και 23 γκολ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!