Η Παρτιζάν συνεχίζει να... φοβίζει τους πάντες και πρόσθεσε και τον Τζέιμς Νάναλι στο ήδη τρομακτικό της ρόστερ.

Την τρίτη της προσθήκη, ενόψει της συμμετοχής της στην Euroleague της νέας περιόδου, ολοκλήρωσε η Παρτιζάν. Η ομάδα της Σερβίας ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιμς Νάναλι. Ακουγόταν πολύ τις τελευταίες ημέρες αλλά πλέον είναι και επίσημο.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ, μάλιστα, θα συνεργαστεί και πάλι με τον τεχνικό των Σέρβων, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, με τον οποίο είχαν κοινή θητεία στη Φενερμπαχτσέ. Μία συνεργασία που κύλησε εξαιρετικά και για τους δύο και έχτισε μία σχέση εμπιστοσύνης. Πάνω σε αυτή πάτησε και ο «Ζέλικο» για να πείσει τον ταλαντούχο άσο να πει το ναι στην Παρτιζάν.

Την περυσινή αγωνιστική περίοδο ο Νάναλι φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Σε αυτή τη σεζόν ολοκλήρωσε έχοντας μέσο όρο στο πρωτάθλημα του Ισραήλ 14,1 πόντους σε 29 αγώνες κανονικής περιόδου. 

Στα ευρωπαϊκά παρκέ, εκτός από τη Μακάμπι, ο Νάναλι έχει αγωνιστεί σε Φενέρμπαχτσε, Αρμάνι Μιλάνο, Αβελίνο, Μακάμπι Άσοντ, Εστουντιάντες, ενώ φόρεσε για μικρό χρονικό διάστημα και την φανέλα της Καβάλας (2012). Στην Κίνα, ενίσχυσε τους Σανγκάι Σαρκς. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!