Ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα θα παραμείνει ο Ουσμάν Ντεμπελέ, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα της Καταλονίας έως τον Ιούνιο του 2024.

Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να φορά ο Ουσμάν Ντεμπελέ ως το 2024. Όλα τα ζητήματα έχουν διευθετηθεί και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της ομάδας. Κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί.

Ο Ντεμπελέ είχε αρχικά απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του είχε γίνει, ωστόσο ο Τσάβι θεωρεί πως είναι από τους βασικούς πυλώνες του υπάρχοντος ρόστερ και εισηγήθηκε την επέκταση της συνεργασίας με τον παίκτη. Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» θεωρεί πως ο Ντεμπελέ, μαζί με τον Ραφίνια, ανεβάζουν επίπεδο την επιθετική γραμμή της Μπαρτσελόνα και μπορούν να την οδηγήσουν ξανά στην κορυφή.

Ο διεθνής Γάλλος επιθετικός έχει σημειώσει 19 τέρματα σε 102 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα». Έχει πανηγυρίσει δύο τίτλους La Liga, δύο Copa del Rey και ένα ισπανικό Σούπερ Καπ. Για το 2021-22 ήταν πρώτος στη λίστα των ασίστ του πρωταθλήματος με 13.

Ακολουθεί και η ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο σχετικά με την επέκταση του συμβολαίου του Ντεμπελέ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο.