Σε πλήρη συμφωνία φαίνεται ότι έφτασαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Φρένκι ντε Γιονγκ, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις του παίκτη.

Ρίτσαρντ Άρνολντ και Τζον Μούρτο, που αποτελούν τα μεγάλα «κεφάλια» του μεταγραφικού σχεδιασμού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκαν στη Βαρκελώνη και συναντήθηκαν με τους ομολόγους τους στην Μπαρτσελόνα για τον Φρένκι ντε Γιονγκ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι δύο ομάδες συμφώνησαν με το ποσό να φτάνει τα 85 εκατ. ευρώ, το οποίο πιθανότατα αφορά 60 εκατ. ευρώ ως βασικό ποσό που θα λάβουν οι Καταλανοί και άλλα 25 εκατ. ευρώ σε μορφή μπόνους.

Η υπόθεση όμως δεν είναι τελειωμένη. Μετά τη συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων, υπήρξε συνάντηση των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, του Φρένκι ντε Γιονγκ και του Τσάβι. Ο Καταλανός τεχνικός του ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει αγωνιστική αιτία για την απόφαση των «μπλαουγράνα» να πωληθεί, παρά μόνο οικονομικοί λόγοι. Η εναλλακτική που πρότειναν στον παίκτη ήταν να δεχθεί μεγάλη μείωση στον μισθό του, χωρίς όμως να προκύπτει μια θετική διάθεση ως προς αυτό, καθώς ήδη η Μπαρτσελόνα του χρωστάει 17 εκατ. ευρώ σε μισθούς.

Πλέον η απόφαση είναι στα χέρια του παίκτη. Από τη μία δεν θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα καθώς η προοπτική της Γιουνάιτεντ δεν τον ενθουσιάζει. Από την άλλη δεν του αρέσει ο τρόπος που διαχειρίζεται η Μπαρτσελόνα την περίπτωσή του.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ και μένει να δούμε αν ο ντε Γιονγκ επιλέξει την Γιουνάιτεντ ή τη μείωση μισθού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!