Ο Άρης προχωρά στην ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού και «τελειώνει» τις μεταγραφές Καμάτσο και Μανού Γκαρσία.

Ο Άρης δεν σταματιέται. Ο Άρης συνεχίζει ακάθεκτος τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Με εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς λίγο πριν τη σέντρα στο πρώτο παιχνίδι με τη Γκόμελ στις 21 Ιουλίου.

Εντός της ημέρας οι «κιτρινόμαυροι» θα ανακοινώσουν επίσημα την απόκτηση του Ραφαέλ Καμάτσο. Ο 22χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε και μάλιστα σκόραρε στο χθεσινό (11/7), νικηφόρο φιλικό απέναντι στον Ολυμπιακό (2-1), θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν και οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται, επίσης, η συμφωνία του Άρη με τον Ζερβινιό. Ο 35χρονος Ιβοριανός επιθετικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην Τουρκία με τη φανέλα της Τραμπζονσπόρ, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ωστόσο, ο πρώην άσος των -μεταξύ άλλων- Λιλ, Άρσεναλ, Ρόμα και Πάρμα, υπέστη ρήξη χιαστού τον περασμένο Οκτώβριο. Έτσι, δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε και θα μπορούσε την ομάδα του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη. Με 23 γκολ σε 88 εμφανίσεις με την εθνική της Ακτής Ελεφαντοστού, ο Ζερβινιό μένει ελεύθερος από το σύλλογο της Τραπεζούντας και αναμένεται αύριο (13/7) στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με τον Άρη.

Ο οποίος, τέλος, τσεκάρει και την περίπτωση του Μανού Γκαρσία για τη μεσαία γραμμή. Ο 24χρονος Ισπανός ανήκει στη Σπόρτινγκ Χιχόν, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2025. Οι Θεσσαλονικείς προσπαθούν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, με τον ύψους 1,69μ. μέσο να έχει πλούσια εμπειρία από Ισπανία αλλά και από Αγγλία, έχοντας περάσει από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, μάλιστα, πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την εθνική Ισπανίας, σε φιλικό κόντρα στη Λιθουανία.