Μετά από πέντε χρόνια, ο Γιάννης Αλαφούζος είναι και πάλι -επίσημα- στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι και πάλι ο Γιάννης Αλαφούζος, μετά από περίπου πέντε χρόνια. Πρόκειται για μια απόφαση η οποία προέκυψε από την τελευταία χρονικά συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουλίου.

Στην ανακοίνωση του Γενικού Εμπορικού Μητρώου αναφέρεται ότι ο Γιάννης Αλαφούζος από μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ είναι -πλέον- πρόεδρος της με τον Μάνο Μαυροκουκουλάκη να αναλαμβάνει τον ρόλο του αντιπροέδρου και να διατηρεί αυτό του Διευθύνοντα Συμβούλου.

Η κίνηση αυτή φανερώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την τυπική επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου στα κοινά της ομάδας, αφού έτσι κι αλλιώς εκείνος ασχολούνταν καθημερινά με τα θέματα της ομάδας και λάμβανε τις όποιες αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΓΕ.ΜΗ:

«Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) και δημοσίευσης στο διαδικτυακό τόπο του Γ.Ε.ΜΗ., στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ και το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ.

Την 09/07/2022 καταχωρίσθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) με Κωδικό Αριθμό Καταχώρισης 2909714 το από 08/07/2022 Πρακτικό του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ , το διακριτικό τίτλο Π.Α.Ο. ΠΑΕ και αριθμό ΓΕΜΗ 330401000 σύμφωνα με το οποίο:

Το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ομόφωνα και παμψηφεί τον κ. Ιωάννη Αλαφούζο στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ., τον κ. Εμμανουήλ Μαυροκουκουλάκη στη θέση του Ά Αντιπροέδρου του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Συμβούλου, τον κ. Ιωάννη Παναγιωτίδη στη θέση του Αντιπροέδρου ‘Β του Δ.Σ. και τον κ. Λεωνίδα Μπουτσικάρη στη θέση του ΄Γ Αντιπροέδρου του Δ.Σ.».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!