Η Άννα Κορακάκη συνεχίζει να πετυχαίνει παγκόσμια ρεκόρ - Αυτή τη φορά στα 10μ. πιστόλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Κορέας.

Σπουδαία εμφάνιση που συνδυάστηκε με νέο παγκόσμιο ρεκόρ για την Άννα Κορακάκη. Η δις Ολυμπιονίκης της σκοποβολής, αγωνίσθηκε στο αεροβόλο πιστόλι 10μ, στον προκριματικό αγώνα του παγκοσμίου κυπέλλου, που διεξάγεται στην Νότια Κορέα και βαθμολογήθηκε με 588/600, καταρρίπτοντας το δικό της παγκόσμιο ρεκόρ. Η Κορακάκη, ανά σετ, πέτυχε βολές 95, 98, 99, 99, 95 και 96.

Να θυμίσουμε πως λίγες μόλις ημέρες πριν, η Ολυμπιονίκης μας είχε πετύχει ξανά Παγκόσμιο Ρεκόρ. Το συνόδευσε με το χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν αλλά δεν μπορούσε να καταγραφεί. Η Άννα Κορακάκη έκανε λοιπόν την κορυφαία επίδοση στον κόσμο στην Τσαγκουόν, σπάζοντας αυτό που μέχρι πριν από μερικές ώρες κατείχε η ίδια.

Δείτε το tweet της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομοσπονδίας:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!