Ο Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει ότι τα νέα πρόσωπα της Λίβερπουλ θα την βοηθήσουν να διεκδικήσει ξανά περισσότερα τρόπαια την ερχόμενη σεζόν.

Η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας και το League Cup την περασμένη σεζόν και τερμάτισε δευτεραθλήτρια τόσο στην Premier League όσο και στο Champions League.

Σάντιο Μανέ, Ντιβόκ Οριγκί και Τακούμι Μιναμίνο αποχώρησαν. H Λίβερπουλ έφερε τους Ντάργουιν Νούνιες, Φάμπιο Καρβάλιο και Κάλβιν Ράμσεϊ σε μια προσπάθεια να ανανεώσει την ομάδα.

O Γιούργκεν Κλοπ πιστεύει ότι αυτό θα κάνει την υπόλοιπη ομάδα να ανέβει επίπεδο:

«Είμαι όσο πιο σίγουρος γίνεται. Ποτέ δεν ξέρεις προφανώς, αλλά είδα στο αεροπλάνο μια ομάδα γεμάτη ποιότητα. Πάντα χρειάζεσαι λίγη τύχη, όπως όλοι ξέρουμε, αν θέλεις να κερδίσεις ένα τρόπαιο.

Αλλά για να παίξεις μια καλή σεζόν χρειάζεσαι πρώτα και κύρια συνέπεια, αυτό είναι το θέμα και αυτό θα προσπαθήσουμε. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητα των αγοριών. Φέραμε νέους παίκτες – ναι, χάσαμε μερικούς παίκτες – αλλά φέραμε νέους παίκτες· αν θέλετε, φρέσκο ​​αίμα, πολύ χρήσιμο.

Δεν υπάρχουν ήδη εγγυημένες θέσεις, ποιος θα παίξει πού. Οι παίκτες θα ασκήσουν πίεση, κάτι που είναι σημαντικό. Έχουμε πέντε υποψηφίους από εδώ και στο εξής στην Premier League – πρέπει να το συνηθίσουμε, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Ανυπομονώ πολύ για αυτό. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στο ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να παίξουμε άλλη μια καλή σεζόν, θα έλεγα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!