Στη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2027 τουλάχιστον θα παραμείνει ο Βινίσιους ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Κάτοικος Μαδρίτης έως το 2027 τουλάχιστον θα παραμείνει ο Βινίσιους ο οποίος έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που του πρότεινε η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό πως θα συνεχίσουν την συνεργασία τους. Πλέον αυτό έχει μπει στην τελική ευθεία.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μάλιστα αναφέρει πως έπεσαν και οι υπογραφές. Αυτό που απομένει είναι να ανακοινωθεί και επίσημα από τη «Βασίλισσα». Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος ανέφερε:

«Ο Βινίσιους υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Έγινε ήδη μετά την προφορική συμφωνία που αποκαλύφθηκε τον περασμένο μήνα. Το νέο deal θα ισχύει μέχρι το 2027 όπως ήθελε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο σύλλογος θα αποφασίσει την καλύτερη στιγμή για να το ανακοινώσει αλλά πλέον έχουν πέσει οι υπογραφές».

Παρακάτω ακολουθεί και η δημοσίευση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;