Οι «πράσινοι» καλωσόρισαν τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος προπονήθηκε για πρώτη φορά με τον Παναθηναϊκό.

Παίκτη του Παναθηναϊκού αποτελεί και επίσημα o Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς η συνεργασία των δύο πλευρών ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Ο Ισλανδός κεντρικός αμυντικός ντύθηκε στα πράσινα και έκανε την εμφάνισή του στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού» στο Τιρόλ της Αυστρίας για να γυμναστεί για πρώτη φορά με τη νέα του ομάδα. Ο πανύψηλος στόπερ είχε, αρχικά, ένα μικρό τετ α τετ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και στη συνέχεια τον περίμενε το… γνωστό καλωσόρισμα στους νέους παίκτες της ομάδας. Αναφερόμαστε, φυσικά, στο «φατούρο».

Ο Μάγκνουσον συμμετείχε στο πρώτο μέρος του προγράμματος, δηλαδή στην προθέρμανση και στις ασκήσεις κυκλοφορίας. Στη συνέχεια συνέχισε με ατομικό τρέξιμο, κάτι που αναμένεται να κάνει τις επόμενες ημέρες μέχρι να είναι σε φουλ ρυθμούς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πρώτες εικόνες του Μάγκνουσον με τα «πράσινα»:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!