Νίκησε στην πρόβα του ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 1-0 της Άλκμααρ μπροστά στο κοινό τους, παρουσιάζοντας σημάδια βελτίωσης.

Στο πρώτο του τεστ μετά την επιστροφή τους από την Αυστρία οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε από νωρίς να επιβάλλει το ρυθμό του, παίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων και πιέζοντας ψηλά τους δύο Καμαρά. Η πρώτη καλή στιγμή των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 17΄ με τον Ελ Αραμπί να μην πιάνει σωστά το σουτ. Στη συνέχεια ο Μασούρας έκανε το σουτ, αλλά ο Βέρχουλστ μπλόκαρε.

Παρότι είχε την κατοχή της μπάλας, η ελληνική ομάδα δεν έκανε ευκαιρίες. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός πήρε το προβάδισμα από μία «στημένη» φάση στο 45΄. Από εκτέλεση κόρνερ του Ζινκερνάγκελ, ο Σισέ με κεφαλιά νίκησε τον Βέρχουλστ κι «εγραψε» το 1-0.

Στο 55΄ πάλι από προσπάθεια του Ρέαμπτσουκ, ο Ζινκερνάγκελ βρέθηκε στην περιοχή, αλλά το πλασέ που επιχείρησε ήταν άστοχο. Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και στο 79΄ το σουτ του Μπεκουέμα εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ, στην καλύτερη ευκαιρία των Ολλανδών μέχρι τότε. Στο 83′ ήταν σειρά των γηπεδούχων ν΄ απειλήσουν με τον Μασούρα να μην μπορεί να τροφοδοτήσει σωστά τον Ραντζέλοβιτς.

Η Άλκμααρ απείλησε δύο φορές, αλλά ο Ρέαμπτσουκ στέρησε την ισοφάριση από τους φιλοξενούμενους. Στο 90+3′ ο Σισέ έπιασε κεφαλιά μετά από κόρνερ, αλλά ο γκολκίπερ των Ολλανδών έκανε σωτήρια επέμβαση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!