Πολύ κοντά στην απόκτηση του Θωμά Στρακόσα που έχει μείνει ελεύθερος από τη Λάτσιο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Έτοιμη να κλείσει τον Θωμά Στρακόσα φέρεται να είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως μεταδίδει το «talksport», η υπόθεση μοιάζει να είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονταν σε αναζήτηση γκολκίπερ μετά την παραχώρηση του Ντιν Χέντερσον με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Έτσι φαίνεται πως καταλήγουν στον Αλβανό διεθνή για να αποτελέσει στη θεωρία τον αναπληρωματικό του Νταβίντ Ντε Χέα.

O 27χρονος έχει αρχίσει την καριέρα από τις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια του Πανιωνίου, αλλά σε ηλικία 17 ετών αποκτήθηκε από τη Λάτσιο. Με τον ιταλικό σύλλογο πραγματοποίησε όλα αυτά τα χρόνια 208 συμμετοχές και αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι, αφού το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε.

Ο Θωμάς Στρακόσα είναι γιός του παλιού μας γνώριμου Φώτη Στρακόσα που έπαιξε για πάρα πολλά χρόνια στην Ελλάδα. Μάλιστα, κατέχει και το ρεκόρ με τις περισσότερες επεμβάσεις πέναλτι (14).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!