Ο Νόρντιν Άμραμπατ φαίνεται πως θα ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία, με την Ένωση να προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημά του και να τον κρατήσει στην ομάδα.

Κανονικά στην αποστολή της ΑΕΚ, που θα ταξιδέψει στην Ολλανδία θα βρίσκεται δεδομένα ο Νόρντιν Άμραμπατ. Από εκεί και πέρα, ωστόσο, μένει να φανεί αν θα αποδώσει καρπούς η τεράστια προσπάθεια να βρεθεί λύση στο πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται για ένα ζήτημα, να σημειωθεί, που δεν είναι ούτε στο δικό του χέρι ούτε σε εκείνο της ΑΕΚ και γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες αναφορικά με το πρόβλημά του.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι ξεκάθαρο ότι θέλει τον παίκτη και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Αρκεί να βρεθεί η φόρμουλα, ώστε να ο Άμραμπατ να βρίσκεται στην Αθήνα και να αγωνίζεται στην ΑΕΚ και παράλληλα να αντιμετωπίζει το οικογενειακό του θέμα. Τη δεδομένη στιγμή όλα είναι ανοιχτά.

Ο έμπειρος άσος δεν έχει κάποιο παράπονο από την ΑΕΚ. Πάντως είναι ένα πρώτο βήμα για ανατροπή της κατάστασης. Μην ξεχνάμε πως το προηγούμενο διάστημα φαινόταν πως δεν υπήρχε περίπτωση να αποτελέσει ξανά μέλος της ομάδας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!