Ο Προμηθέας Πατρών έμαθε σήμερα (8/7) τους αντιπάλους του στην κανονική περίοδο του Eurocup στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη.

Τους αντιπάλους του στον δεύτερο όμιλο του Eurocup έμαθε ο Προμηθέας Πατρών στην κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα (8/7).

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά θα βρεθεί στο Group B, και οι ισχυρότερες ομάδες στον όμιλο του είναι η Χάποελ Τελ Αβίβ από το Ισραήλ και η Ισπανική, Γκραν Κανάρια.

Αναλυτικά ο όμιλος:

Προμηθέας Πατρών, Χάποελ Τελ Αβίβ, Γκραν Κανάρια, Μπουντούτσνοστ, Τρέντο, Τουρκ Τέλεκομ, Παρί, Χάμπουργκ Τάουερς, Σλασκ, Λόντον Λάιονς.

Μετά το τέλος της κλήρωσης ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, δήλωσε:

«Χαιρόμαστε που συμμετέχουμε ξανά στο EuroCup. Είχαμε μια καλή κλήρωση και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν. Να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες, τους αθλητές και τα staff να έχουν μια υγιή και επιτυχημένη αθλητικά σεζόν».

Ο διευθύνων σύμβουλος των «Αχαιών», κ. Χρήστος Μήλας, τόνισε στα πλαίσια της κλήρωσης:

«Το 7Days EuroCup είναι μια πολύ σημαντική διοργάνωση, στην οποία συμμετέχουν μεγάλες και ιστορικές ευρωπαϊκές ομάδες. Σαν Προμηθέας είμαστε πραγματικά χαρούμενοι που είμαστε και φέτος μέρος αυτών των ομάδων, εκπροσωπώντας όχι μόνο τον Σύλλογο μας, αλλά όλη την χώρα. Παράλληλα, γνωρίζοντας ότι είναι πολύ απαιτητική και δύσκολη διοργάνωση, θέλουμε αυτήν την σεζόν να φανούμε αντάξιοι της πρόκλησης και να μην είμαστε απλά ανταγωνιστικοί, αλλά να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Θεωρώ ότι στο τέλος της σεζόν ο Προμηθέας θα θεωρείται η μεγάλη έκπληξη του EuroCup!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!