Συνεχίζεται η προσπάθεια του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γκουστάβο Σκάρπα από την Παλμέιρας.

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για τον Γκουστάβο Σκάρπα, με την προσπάθεια για να αποκτηθεί ο Βραζιλιάνος άσος της Παλμέιρας να είναι σε πλήρη εξέλιξη παρά τις μεγάλες δυσκολίες που υπάρχουν σε μια τέτοια υπόθεση μεταγραφής.

Ο Σκάρπα παρά τις πιέσεις της Παλμέιρας δεν έχει επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει τον χειμώνα. Αυτό έχει κάνει τον Ολυμπιακό να κινείται ώστε να αποσπάσει την υπογραφή του. Όλοι γνωρίζουν τις δυσκολίες που υπάρχουν. Όμως υπάρχει αισιοδοξία πως ο Σκάρπα θα έρθει στον Ολυμπιακό τον χειμώνα.

Ο Σκάρπα θέλει να παίξει στην ελληνική ομάδα παρά τις κρούσεις από ιταλικά και ισπανικά κλαμπ. Ο Ολυμπιακός όπως είναι γνωστό έχει κάνει μια πολύ καλή πρόταση στον παίκτη, ενώ είναι πολύ δύσκολο να μπορέσει να τον έχει νωρίτερα εφόσον οριστικοποιηθεί η μεταγραφή καθώς η Παλμέιρας είναι ανένδοτη και θέλει να τον κρατήσει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα τον χάσουν δίχως αντίτιμο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!