Στο Τορίνο για λογαριασμό της Γιουβέντους βρίσκονται οι Πολ Πογκμπά και Άνχελ Ντι Μαρία, οι οποίοι αναμένεται να περάσουν τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν το συμβόλαιό τους με την ιταλική ομάδα.

Στην Ιταλία για λογαριασμό της Γιουβέντους βρίσκονται οι Πολ Πογκμπά και Άνχελ Ντι Μαρία!

Ο Γάλλος χαφ προσγειώθηκε στο Τορίνο και είχε μια πρώτη συνομιλία με τους ανθρώπους των «μπιανκονέρι». Ο Πογκμπά αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο με τη Γιούβε.

Η ανάρτηση της Γιουβέντους με αφορμή την άφιξη του Πολ Πογκμπά:

Τα ξημερώματα της Παρασκευής έφτασε στο Τορίνο και ο Άνχελ Ντι Μαρία. Ο Αργενινός που έκλεισε το κεφάλαιο της Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην Γιουβέντους. Ο κόσμος της νέας του ομάδας συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί έξω από το ιατρικό κέντρο προκειμένου να τον υποδεχθεί και να τον αποθεώσει.

Η ανάρτηση της Γιουβέντους με αφορμή την άφιξη του Άνχελ Ντι Μαρία:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!