Η Ατλέτικο Μαδρίτης κινείται... απειλητικά τη φετινή μεταγραφική περίοδο και έκανε δικό της τον Σαμουέλ Λίνο.

Την απόκτηση του Σαμουέλ Λίνο από την Ζιλ Βισέντε ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος». Ο 23χρονος εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να παίξει και στα δύο άκρα της επίθεσης, προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπου με 14 γκολ και 5 ασίστ βοήθησε την -τέως πλέον- ομάδα του να κερδίσει ένα εισιτήριο για το Europa Conference League. Συνολικά, ο Λίνο έπαιξε τρία χρόνια στη Ζιλ Βισέντε, με απολογισμό 26 γκολ σε 99 αγώνες.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ θα ακολουθήσει την προετοιμασία της Ατλέτικο Μαδρίτης και θα δοκιμαστεί από τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος θα κρίνει αν ο νεαρός είναι σε θέση να προσφέρει άμεσα ή αν θα είναι προτιμότερο να παραχωρηθεί δανεικός.

Ακόμα μία δυνατή προσθήκη για την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε. Επιδίωξη των «ροχιμπλάνκος» για τη φετινή χρονιά είναι να φτάσουν ξανά μακριά στο Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά η La Liga. Δύσκολοι στόχοι αλλά ο «Τσόλο» θα το παλέψει μέχρι τέλους.  

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι;