Μια ανάσα από τον Ερυθρό Αστέρα βρίσκεται ο Νεμάνια Νέντοβιτς όπως μεταδίδουν τα σερβικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα σε αποκλειστικό ρεπορτάζ το «mozzartsport».

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα πρέπει να θεωρείται ο Νεμάνια Νέντοβιτς, τουλάχιστον σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Σέρβων και συγκεκριμένα του «mozzartsport», που κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία των δύο πλευρών.

«Σύντομα η επιστροφή του Νέντοβιτς στα ερυθρόλευκα θα γίνει επίσημη», αναφέρει το δημοσίευμα. Ο παίκτης αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2012 στους «ερυθρόλευκους». Σύμφωνα με την Mozzart, η διοίκηση του Αστέρα απαντάει με τον Νέντοβιτς στις απώλειες των Όστιν Χόλινς και Ντέγιαν Νταβίντοβατς, με την επιστροφή του «Νέντο» στην πρώην ομάδα του να ολοκληρώνεται σύντομα.

«Η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα απάντησε με την καλύτερη δυνατή κίνηση και δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν θα παραδώσει το στέμμα έτσι απλά. Άσχετα που η Παρτίζαν αναμένεται να είναι ακόμα πιο δυνατή τη φετινή σεζόν από την περσινή», καταλήγει το ρεπορτάζ.

Μένει να φανεί τώρα αν θα υπάρξει κάποια είδους αντίδραση για τον παίκτη που έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχουν οψιόν και ρήτρες που μπορούν να το «σπάσουν» μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;