Η Γιουβέντους αναμένεται να αποχαιρετήσει τον Ντε Λιχτ και ψάχνει τον αντικαταστάτη του, με τον Κουλιμπαλί να «προηγείται» στην κούρσα.

Χαμός στη Γιουβέντους με το θέμα του σέντερ μπακ. Ντε Λιχτ, Νάπολι, Κουλιμπαλί και Τσέλσι εμπλέκονται στα σχέδια της «Μεγάλης Κυρίας» που θα κρίνει πού θα πάει και ποιος.

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Η Τσέλσι ψάχνει τον αντικαταστάτη του Αντόνιο Ρούντιγκερ, ο οποίος έφυγε ως ελεύθερος για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «μπλε» έχουν ως πρώτο στόχο τους τον Ματάις Ντε Λιχτ της Γιουβέντους. Ο Ολλανδός εξακολουθεί να κάνει σκέψεις αποχώρησης από την Ιταλία, δύο χρόνια μετά τη μεταγραφή του από τον Αγιαξ. 

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η ομάδα του Λονδίνου ανέβασε την προσφορά της στα 85 εκατ. ευρώ. Η Γιουβέντους αναμένεται να την αποδεχθεί, υπό την πίεση και του ίδιου του Ντε Λιχτ. Έτσι η ομάδα του Τορίνο ψάχνει για τον αντικαταστάτη του και επικεντρώνεται στην απόκτηση του Καλιντού Κουλιμπαλί. Ο τελευταίος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει ν’ αποχωρήσει από τη Νάπολι στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. 

Ο αρχηγός των «παρτενοπέι», έχοντας ήδη δεχθεί προσέγγιση και από την Μπαρτσελόνα, αρνήθηκε και την τελευταία πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του που του προτάθηκε και θέλει να αποχωρήσει, έπειτα από έξι χρόνια στην ιταλική ομάδα. 

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ η Γιουβέντους μπήκε «σφήνα» στην Μπαρτσελόνα και κατέθεσε επίσημη πρόταση 45 εκατ. ευρώ στη Νάπολι για τον Σενεγαλέζο στόπερ. Μάλιστα ο διευθυντής της «κυρίας», Φεντερίκο Τσερουμπίνι, συναντήθηκε χθες στο Τορίνο με τον ατζέντη του Αφρικανού αμυντικού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!