Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι και επίσημα ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος άφησε τον Παναθηναϊκό έπειτα από δύο χρόνια!

Παίκτης του Ερυθρού Αστέρα είναι και επίσημα ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σέρβου γκαρντ, ο οποίος άφησε τον Παναθηναϊκό έπειτα από δύο χρόνια και υπέγραψε μαζί τους συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Νέντοβιτς επιστρέφει στην ομάδα που «ανδρώθηκε» μπασκετικά, φορώντας τη φανέλα της στα ξεκινήματά του το 2008 μέχρι το 2012.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του ο Ερυθρός Αστέρας εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση για την εξέλιξη αυτή. Το ίδιο ικανοποιημένος δήλωσε και ο παίκτης καθώς ήταν μεγάλη επιθυμία του να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα».

Έκανε χρήση του όρου που υπάρχει στο συμβόλαιό του και δίνοντας 300 χιλιάδες ευρώ αποδεσμεύθηκε από την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό επιστρέφοντας στους πρωταθλητές Σερβίας.

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;