Η Ατλέτικο Μαδρίτης επισημοποίησε ότι ο Άλβαρο Μοράτα επιστρέφει στο ρόστερ της, αφού ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του στη Γιουβέντους.

Την επιστροφή του Άλβαρο Μοράτα στις τάξεις της επισημοποίησε η Ατλέτικο Μαδρίτης! Η ισπανική ομάδα γνωστοποίησε πως ο 29χρονος επιθετικός θα επανενταχθεί στο ρόστερ τους μετά από μια διετία στη Γιουβέντους, όπου αγωνίστηκε ως δανεικός.

Ο Μοράτα μετακόμισε στην Ατλέτικο το 2019 με τη μορφή δανεισμού από την Τσέλσι, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους οι Μαδριλένοι προχώρησαν στην αγορά του από τους «μπλε».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ατλέτικο Μαδρίτης:

«Καλώς όρισες στο σπίτι σου, Άλβαρο». 

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Βέλγο χαφ Άξελ Βίτσελ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Στην Μαδρίτη βρήκε τη νέα του ποδοσφαιρική στέγη ο Άξελ Βίτσελ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με την Ατλέτικο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Οι δυο πλευρές βρισκόντουσαν σε επαφές από τον προηγούμενο Ιούνιο, όταν ο διεθνής Βέλγος χαφ έμεινε ελεύθερος από την Ντόρτμουντ και πλέον επισημοποίησαν τη συμφωνία τους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!