Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε στην Ίντερ, το κλαμπ του Μιλάνου τον αποθέωσε στο βίντεο της παρουσίασής του και χρησιμοποίησε στίχους από το Σονέτο 109 του Σαίξπηρ.

Κάτοικος Μιλάνου είναι ξανά ο Ρομέλου Λουκάκου. Η Ίντερ, με έναν εμπνευσμένο τρόπο, ανακοίνωσε την επιστροφή του Βέλγου στράικερ, χρησιμοποιώντας στίχους από το «Σονέτο 109» του Γουίλλιαμ Σαίξπηρ.

Μπορεί η αποχώρησή του να μην έγινε με τον καλύτερο τρόπο όμως το δέσιμο του Λουκάκου με την Ίντερ είναι κάτι το διαφορετικό. Τώρα που βρίσκεται ξανά εκεί, οι «νερατζούρι» ήθελαν να τον κάνουν να νιώσει… βασιλιάς.

Έτσι, το βίντεο που του ετοίμασαν για την επιστροφή του, με στιγμιότυπα από τον τίτλο του 2021, περιλαμβάνει στίχους από το Σονέτο 109 του Σαίξπηρ.

Ο «Big Rom» δηλώνει: «Είμαι ο Ρομέλου. Είμαι Ίντερ».

Παρακάτω ακολουθεί το βίντεο της επιστροφής του Λουκάκου στην Ίντερ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Όσα έγιναν πέρυσι δεν θα έπρεπε να έχουν πάρει τέτοια τροπή. Ήταν λάθος ο τρόπος που έφυγα, ο τρόπος που επικοινώνησα με τους οπαδούς της Ίντερ, δεν ήταν το σωστό timing για όλα αυτά. Τώρα όμως είναι η καλύτερη ώρα για να μιλήσω και θα μάθει τα πάντα ο κόσμος ώστε να μη με θεωρεί κακό άνθρωπο γιατί δεν είμαι».

Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Λουκάκου όταν επέστρεψε και επίσημα στην Ίντερ. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;