Η Μπάγερν Μονάχου ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Ματίας Ντε Λιχτ και απομένει το «ναι» της Γιουβέντους.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ματίας Ντε Λιχτ από την Γιουβέντους βρίσκεται η Μπάγερν Μονάχου. Ο 23χρονος Ολλανδός αμυντικός τα έχει βρει σε όλα με τους Βαυαρούς και σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, πολύ σημαντικό ρόλο έχει παίξει ο αθλητικός διευθυντής Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής ιστοσελίδας «Sport 1.de», οι Βαυαροί έχουν ήδη επικοινωνήσει δια ζώσης με τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό της «γηραιάς κυρίας».

Ο Ντε Λιχτ έχει δηλώσει τον θαυμασμό του για τη γερμανική ομάδα από μικρός. Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα οι απολαβές του δεν αναμένεται να αποτελέσουν πρόβλημα για την επίτευξη του ντιλ. Αντίθετα το μόνο «εμπόδιο» αποτελεί η Γιουβέντους.

Η ιταλική ομάδα αξιώνει 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι διατεθειμένη να βάλει τον 22χρονο στόπερ σε… πλειστηριασμό. Η Τσέλσι φέρεται να είναι διατεθειμένη να μπει στο… κόλπο της απόκτησής του όμως δεν ξέρει αν θα καταφέρει να δελεάσει τον ίδιο τον παίκτη. Ο Ντε Λιχτ δείχνει αποφασισμένος να μετακομίσει στην Μπάγερν Μονάχου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;