Τέλος εποχής για τον Πάμπλο Λάσο στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους, έπειτα από έντεκα χρόνια.

Ρεάλ Μαδρίτης και Πάμπλο Λάσο αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Εξάλλου τα τελευταία δημοσιεύματα ανέφεραν πως πρόκειται για μία εξέλιξη που δεν γινόταν να ανατραπεί.

Η «βασίλισσα» ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Βάσκο προπονητή, ο οποίος ήταν στον πάγκο της από το 2011.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Μαδριλένων το διαζύγιο με τον 54χρονο κόουτς είναι για ιατρικούς λόγους, εξαιτίας του εμφράγματος που υπέστη πριν από μερικές εβδομάδες. Στην ενημέρωσή της, η «βασίλισσα» τονίζει πως η απόφασή της αυτή μπορεί να δυσαρέστησε τον Βάσκο, αλλά δεν πρόκειται να βάλει σε ρίσκο την υγεία του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρεώνει στον Λάσο τον τρόπο που χειρίστηκε κάποια σοβαρά θέματα της ομάδας. Φυσικά αναφερόμαστε στην περίπτωση του Τομά Ερτέλ. Ο Γάλλος είχε μείνει εκτός μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Μάλιστα, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στο Final-Four της Euroleague παρά τον τραυματισμό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Αυτό είναι κάτι που έχει ενοχλήσει τη διοίκηση της ομάδας. Από την άλλη και ο Πάμπλο Λάσο έχει τα δικά του παράπονα. Έχει εκνευριστεί από το πως χειρίστηκε η Ρεάλ το θέμα του προβλήματος υγείας του, αφού το δημοσίευσε πριν ακόμα το μάθουν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Πλέον, η Ρεάλ καλείται να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του Λάσο. Στα έντεκα συνεχή χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της, την οδήγησε στην κατάκτηση 22 συνολικά τίτλων, ενώ ο ίδιος μέτρησε 860 παιχνίδια, νικώντας τα 659 από αυτά.

Παρακάτω ακολουθεί και η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης: 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;