Βόμβα από τη Ρεάλ, η οποία σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ενημέρωσε τον Πάμπλο Λάσο ότι δεν θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας την νέα σεζόν λόγω του προβλήματος υγείας του και την θέση του θα πάρει ο Τσους Ματέο.

Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ καιρό πίσω για να θυμηθούμε την περιπέτεια της υγείας του Πάμπλο Λάσο. Τα πάντα όμως κύλησαν ομαλά. Ο Πάμπλο Λάσο ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, η Ρεάλ κατέκτησε τον τίτλο, με τον ίδιο να παρακολουθεί το παιχνίδι από κοντά και να αποθεώνεται. Τώρα όμως όλα εξετάζονται υπό νέα βάση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», η Ρεάλ θέλει ο Λάσο να μείνει εκτός πάγκων για ένα ακόμα διάστημα για λόγους υγείας. Αυτό είναι κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον έμπειρο κόουτς. Ο Βάσκος τεχνικός θέλει να είναι δίπλα στην ομάδα του καθώς θεωρεί πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε. Η διαφωνία τους αυτή όπως είναι λογικό έχει δημιουργήσει ένταση. Και πλέον στην επιφάνεια εμφανίζονται και άλλα προβλήματα…

Η Ρεάλ Μαδρίτης χρεώνει στον Λάσο τον τρόπο που χειρίστηκε κάποια σοβαρά θέματα της ομάδας. Φυσικά αναφερόμαστε στην περίπτωση του Τομά Ερτέλ. Ο Γάλλος είχε μείνει εκτός μετά από ένα πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε. Μάλιστα, δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε στο Final-Four της Euroleague παρά τον τραυματισμό του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος. Αυτό είναι κάτι που έχει ενοχλήσει τη διοίκηση της ομάδας. Από την άλλη και ο Πάμπλο Λάσο έχει τα δικά του παράπονα. Έχει εκνευριστεί από το πως χειρίστηκε η Ρεάλ το θέμα του προβλήματος υγείας του, αφού το δημοσίευσε πριν ακόμα το μάθουν όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Σκέφτεται να αποχωρήσει ο Πάμπλο Λάσο;

Η Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται να προχωρήσει την επόμενη σεζόν έχοντας στον πάγκο της τον Τσους Ματέο, που είναι ο άμεσος συνεργάτης του Λάσο. Η «El Espanol» το πάει ένα βήμα παραπέρα και αναφέρει πως ο Πάμπλο Λάσο σκέφτεται ακόμα και να αποχωρήσει από την ομάδα αν όντως ισχύσει αυτό το σενάριο.

Μένει να φανεί αν στο τέλος βρεθεί μία λύση που θα τους ικανοποιεί όλους.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;