O Κριστιάνο Ρονάλντο κρατάει σε αναμμένα κάρβουνα τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήταν απών από την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είπε και ελάλησε. Θέλει να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ. Και ενώ σήμερα αναμενόταν να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, τελικά ο διάσημος Πορτογάλος ειδοποίησε πως δεν θα είναι παρών στο προπονητικό κέντρο στο Κάρινγκτον, στην πρώτη συγκέντρωση των «κόκκινων διαβόλων» για τη νέα σεζόν. Έκπληξη; Αναμενόμενο; Όπως και αν το χαρακτηρίσει κανείς, τα σημάδια δεν είναι θετικά. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους για τη σημερινή απουσία του και η Γιουνάιτεντ έκανε δεκτό το αίτημα του. Πάντως τα ρεπορτάζ επιμένουν πως θέλει να φύγει για να παίξει στο Champions League, για τουλάχιστον μια τελευταία φορά στην καριέρα του, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση και ήδη έχει έρθει σ’ επαφή με διάφορες ομάδες. 

Έριξε «βόμβα» ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Θέλω να αποχωρήσω»

Αβέβαιο μοιάζει να είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους έγκυρους «Times», ο σούπερ-σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε στη διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει. Όλα αυτά εφόσον προκύψει κάποια πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Κριστιάνο παρά τα 37 του χρόνια, πιστεύει ότι έχει ακόμα μπροστά του τρία με τέσσερα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και θα ήθελε να τα περάσει σε μία ομάδα που θα μπορούσε να του προσφέρει διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

«Δεν βλέπω το μέλλον μου στην ομάδα» φέρεται να έχει δηλώσει στην διοίκηση της ομάδας σύμφωνα με τον Ντάνκαν Καστλς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θέλει η απόφασή του να διαταράξει τη σχέση του με τους οπαδούς. Γι’ αυτό το λόγο, εφόσον προκύψει κάποια πρόταση, θέλει να η αποχώρησή του να είναι όσο πιο ανώδυνη είναι.

Ακόμα φέρεται να έχει μεταφέρει στη διοίκηση ότι υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι, που τον έχουν κάνει να πάρει αυτή την απόφαση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;