Ο Γιούρι Τίλεμανς θα είναι όπως όλα δείχνουν το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ που τα βρήκε σε όλα με τη Λέστερ.

Η διοίκηση της Λέστερ είναι στις τελικές επαφές με την Αρσεναλ για την παραχώρηση του Γιούρι Τίλεμανς. Ο 25χρονος Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός απάντησε οριστικά αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης για την επέκταση του συμβολαίου του, καθώς συμφώνησε με την Αρσεναλ.

Η Λέστερ καταλαβαίνει τη φιλοδοξία του να παίξει σε μεγαλύτερη ομάδα, αναγνωρίζοντας ουσιαστικά πως τελικά θα φύγει, ενώ ο ίδιος, σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail» έχει συμφωνήσει σε τετραετές συμβόλαιο με την Αρσεναλ, η οποία θα δαπανήσει περίπου 42 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του.

Ο ίδιος έχει συμφωνήσει σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες αποδοχές κοντά στα οκτώ εκατ. ευρώ. Ο Τίλεμανς φαίνεται πως δεν οδεύει… τυχαία στο Λονδίνο. Είναι προσωπική επιλογή του Αρτέτα για την ενίσχυση της ομάδας. Αναμένεται να δώσει λύσεις στη δημιουργία, βάθος στο rotation και φυσικά διεξόδους στο γκολ. Τρεις τομείς στους οποίους η Άρσεναλ πονούσε τις τελευταίες σεζόν. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;