Την απόκτηση του Αντρέ Γκρέι ανακοίνωσε σήμερα ο Άρης, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν για συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026.

Και με τη… βούλα ποδοσφαιριστής του Άρη είναι πλέον ο Αντρέ Γκρέι. Ο έμπειρος επιθετικός υπέγραψε για τέσσερα χρόνια και δήλωσε ενθουσιασμένος από την επιλογή του.

Ο Γκρέι αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία του Άρη πηγαίνοντας σήμερα κιόλας στην Αυστρία, προκειμένου να τεθεί στην διάθεση του Χερμάν Μπούργος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Αντρέ Γκρέι.

Ο 31χρονος διεθνής επιθετικός από τη Τζαμάικα, με αγγλικό διαβατήριο, αφού πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών με την ομάδα μας.

Ο Αντρέ Γκρέι γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου του 1991 στο Wolverhampton της Αγγλίας. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την τοπική Wolverhampton Wanderers.

Σε ηλικία 14 ετών, ο Γκρέι εντάχθηκε στις ακαδημίες της Shrewsbury Town, με την οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών.

Μετά από το πέρασμά του από Telford United, Hinckley United, Luton Town και Brantford, η Burnley αποφάσισε να επενδύσει πάνω του 12.400.000 ευρώ το καλοκαίρι του 2015.

Με τη φανέλα της Burnley ο Τζαμαϊκανός επιθετικός συστήθηκε στις μεγάλες κατηγορίες της Αγγλίας, Premier League και Championship.

Τα επιτεύγματά του, έφεραν μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή, καθώς η Watford έδωσε 20.400.000 ευρώ για να τον αποκτήσει το 2017.

Με τη φανέλα της Watford πέτυχε 21 γκολ και μοίρασε 8 ασίστ σε 125 αγώνες και έκανε γνωστό το όνομά του σε όλη την ποδοσφαιρική Αγγλία. Την περσινή σεζόν σκόραρε 10 φορές σε 28 αγώνες στην Championship αγωνιζόμενος στην QPR.

Ο Γκρέι έχει φορέσει 12 φορές τη φανέλα της εθνικής Τζαμάικα, μετρώντας 3 γκολ και έχει αναδειχθεί μια φορά πρώτος σκόρερ στην Championship (25 γκολ) και μια φορά καλύτερος παίκτης της Championship (σεζόν 2015-’16).

Ο ΑΡΗΣ καλωσορίζει τον Αντρέ Γκρέι στην «Πόλη του Θεού»!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;