Μπαρτσελόνα: Ο Ανταμά Τραορέ και ο Λουκ Ντε Γιονγκ αποδεσμεύθηκαν από τους «μπλαουγκράνα» μετά από μία όχι τόσο επιτυχημένη σεζόν.

Ώρα αποχωρήσεων στη Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα» απασχολούν πολύ αυτό το καλοκαίρι τόσο με τους παίκτες που θέλουν να αποκτήσουν αλλά και με τις αποχωρήσεις τους. Απ’ όλα έχει ο μπαχτσές.

Αρχικά έχουμε τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Ο Γάλλος είναι τυπικά ελεύθερος να διαπραγματευθεί την μεταγραφή του και άπαντες στην Μπαρτσελόνα αναμένουν την απόφαση του. Την ίδια ώρα, η διοίκηση των Καταλανών, ανακοίνωσε την αποχώρηση δύο ποδοσφαιριστών. Ποιοι είναι αυτοί;

«Ο Ανταμά Τραορέ και ο Λουκ Ντε Γιονγκ, φεύγουν από την Μπαρτσελόνα στις 30 Ιουνίου, ημερομηνία λήξης του δανεισμού τους. Ο όμιλος, θα ήθελε να τους ευχαριστήσει για την αφοσίωση και την συμμετοχή τους και τους εύχεται τα καλύτερα για το μέλλον», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των «μπλαουγκράνα».

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο 26χρονος Τραορέ, ο οποίος είχε αποκτηθεί ως δανεικός από την Γουλβς εφέτος τον χειμώνα, έφυγε από την Καταλονία. Ο εντυπωσιακά μυώδης επιθετικός, δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην 11αδα, χάνοντας την θέση του από τον Ντεμπελέ. Οσο για τον 31χρονο Ντε Γιονγκ, ο οποίος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι ως προσωπική επιλογή του Ρόναλντ Κούμαν, περιορίσθηκε σε μόλις έξι γκολ στην La Liga.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;