Ο ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε το ίδιο πειστικός στο φιλικό κόντρα στην Γκρονιγκεν και ηττήθηκε προκαλώντας ερωτηματικά.

Την ήττα με σκορ 2-1 από τη Γκρόνινγκεν γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο του Βένουμ-Βίσελ. Ήταν το δεύτερο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.  

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου προηγήθηκε με τον Γιάννη Κωνσταντέλια (49’), όμως «κάθισε» στα τελευταία λεπτά, δεχόμενη δυο γκολ από τους Νταλέχο Ιραντουστ (77’) και Μίχαελ ντε Λέου (85’).

Σε σχέση με το πρώτο φιλικό και το ευρύ 4-0 επί της Γκόου Αχέντ Ιγκλς, οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν αναποτελεσματικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία, έχοντας και δύο δοκάρια, αλλά και με κενά στην άμυνα στο δεύτερο μέρος.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο: Κοτάρσκι, Τζίμας, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα. 

Κι αυτή στο δεύτερο: Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Παναγιώτου, Μιχάι, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Κωνσταντέλιας, Αντρέ Ρικάρντο, Τσόλακ.  

Η σύνθεση της Γκρόνινγκεν στο πρώτο ημίχρονο: Φέριπς, Πελουπέσι, Τε Βιέρικ, Ματουτά, Κάλεϊ, Φαν Γκέλντερεν (24’ Σβέρκο), Κασανβίρτζο, Λούντκβιστ, Ενγκονγκέ, Ποστέμα, Ορατμανγκόεν.

Κι αυτή στο δεύτερο: Ντε Μπουρ, Ντάνκερλουϊ, Σβέρκο, Ντε Λέου, Ίραντουστ, Άμπραχαμ, Ντάμερς, Μουσάμπα, Φαν Κάαμ, Γιόοσεν, Βαλέντε. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;