Την επιθυμία του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως μεταδίδει το έγκυρο βρετανικό Μέσο, «The Times».

Αβέβαιο μοιάζει να είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους έγκυρους «Times», ο σούπερ-σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε στη διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει. Όλα αυτά εφόσον προκύψει κάποια πρόταση που θα ικανοποιεί τον σύλλογο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Κριστιάνο παρά τα 37 του χρόνια, πιστεύει ότι έχει ακόμα μπροστά του τρία με τέσσερα χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο και θα ήθελε να τα περάσει σε μία ομάδα που θα μπορούσε να του προσφέρει διακρίσεις σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο.

«Δεν βλέπω το μέλλον μου στην ομάδα» φέρεται να έχει δηλώσει στην διοίκηση της ομάδας σύμφωνα με τον Ντάνκαν Καστλς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θέλει η απόφασή του να διαταράξει τη σχέση του με τους οπαδούς. Γι’ αυτό το λόγο, εφόσον προκύψει κάποια πρόταση, θέλει να η αποχώρησή του να είναι όσο πιο ανώδυνη είναι.

Ακόμα φέρεται να έχει μεταφέρει στη διοίκηση ότι υπάρχουν και προσωπικοί λόγοι, που τον έχουν κάνει να πάρει αυτή την απόφαση.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;