Παρόλο που έμοιαζε αβέβαια το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν, ο Νεϊμάρ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ανανέωσε έως το 2027.

Τι κι αν οι φήμες παίρνουν και δίνουν σχετικά με την παρουσία του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν; Ο Βραζιλιάνος δεν το κουνάει από το Παρίσι!

Όπως έγινε γνωστό, το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου επιθετικού με τους Παριζιάνους ανανεώθηκε ως το καλοκαίρι του 2027. Πρόκειται για ειδικό όρο που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές και η επέκταση του συμβολαίου του ενεργοποιήθηκε αυτόματα, όπως αναφέρει η «Equipe».

Ο Νεϊμάρ δηλώνει χαρούμενος στο Παρίσι και δεν θα ήθελε να αποχωρήσει. Μάλιστα, φέρεται να δηλώνει πως ετοιμάζεται να κάνει μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του.

H Παρί απέκτησε τον Βραζιλιάνο το 2017, πληρώνοντας το ποσό ρεκόρ των 222 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα. Έκτοτε, με τον γαλλικό σύλλογο μετράει 144 εμφανίσεις με 100 γκολ και 60 ασίστ.

Παρακάτω ακολουθεί το δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Νεϊμάρ ανανέωσε με την Παρί Σεν Ζερμέν:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;