Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με ανάρτηση που πραγματοποίησε στο Twitter, ζήτησε από αλυσίδα παιχνιδιών να τα πουλά σε χαμηλότερες τιμές.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ίσως ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο αυτή την εποχή. Τουλάχιστον για εμάς είναι. Αλλά εκτός από κορυφαίος στα παρκέ, είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος. Το έχει αποδείξει περίτρανα όλα αυτά τα χρόνια αλλά φαίνεται πως δεν… ησυχάζει.

Ο Greek Freak μας με ανάρτησή του στο Twitter «έκραξε» γνωστή αλυσίδα για τις τιμές που έχει στα παιχνίδια της. Στην εν λόγω ανάρτησή του στο twitter τόνισε πως «μιλάει εκ μέρους όλων των πατεράδων της χώρας».

«Μιλάω εκ μέρους όλων των πατεράδων αυτής της χώρας… Κύριε “Μουστάκα” δείξτε λίγο έλεος», ήταν τα λόγια του Γιάννη στα social media.

Να θυμίσουμε πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα για την πρεμιέρα του Rise, της ταινίας για τη ζωή του, που έγινε στα Σεπόλια.

Δείτε την ανάρτηση του

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;