Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στην Τανιάνα Μαρία, ηττήθηκε με 2-0 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Wimbledon.

Ήττα-αποκλεισμός για την Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα τενίστρια ολοκλήρωσε στην φάση των «32»  σήμερα τη διαδρομή της στο Γουίμπλεντον, γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 7-5 μετά 90 λεπτά αγώνα, από την Τανιάνα Μαρία (Νο 103 στον κόσμο), η οποία κατάφερε να προκριθεί για πρώτη φορά  στους «16» του κορυφαίου τουρνουά. Αντίθετα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια για 6η φορά στην καριέρα της δεν θα έχει την ευκαιρία ν΄ αγωνιστεί για δεύτερη εβδομάδα στο λονδρέζικο Major.

Η Τατιάνα Μαρία έκανε το break σε ένα κρίσιμο σημείο του πρώτου σετ, φτάνοντας στο 5-3. Το 6-3 ήρθε εύκολα και μαζί το 1-0 σετ για την Μαρία. Το δεύτερο σετ κύλησε ισορροπημένα αλλά η Γερμανίδα προσπέρασε στο πιο κομβικό σημείο και έκανε το 2-0.

Οι δύο αθλήτριες είχαν βρεθεί στο παρελθόν δύο φορές αντιμέτωπες. Μία σε επίπεδο ITF και μία στο τουρ της WTA- μετρώντας από μία νίκη. Η Τατιάνα Μαρία είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς το 2014, ενώ η Σάκκαρη στο δεύτερο πριν από μερικούς μήνες στο Australian Open.

Στους «16» η Τατιάνα Μαρία θα αντιμετωπίσει την Γελένα Οσταπένκο (Νο 12 στον κόσμο). Η τελευταία νίκησε τη Ρουμάνα Ιρίνα-Καμέλια Μπέγκου 3-6, 6-1, 6-1. Προκρίθηκε έτσι για τρίτη φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο του λονδρέζικου τουρνουά.