Η Φενέρμπαχτσε έκανε ακόμα μία προσθήκη υψηλού επιπέδου αποκτώντας τον Νεμάνια Μπιέλιτσα που επέστρεψε στην Ευρώπη μετά από 7 χρόνια.

Η Φενέρμπαχτσε συνεχίζει την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν. Νέο της απόκτημα, ο Νεμάνια Μπιέλιτσα. Μετά από επτά χρόνια θητείας στο ΝΒΑ, ο Μπιέλιτσα επιστρέφει στα ευρωπαϊκά παρκέ. Ο 34χρονος Σέρβος φόργουορντ ήρθε σε προφορική συμφωνία με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με την οποία αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Όπως αναφέρουν και τουρκικά ΜΜΕ, ο πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Φενέρ, η οποία είχε αποτελέσει τον τελευταίο του ευρωπαϊκό επαγγελματικό «σταθμό», πριν κάνει το ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Στα επτά χρόνια του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, ο Μπιέλιτσα αγωνίστηκε σε Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2015-2018), Σακραμέντο Κινγκς (2018-2021), Μαϊάμι Χιτ (2021) και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς (2021-2022), ενώ είχε μέσο όρο καριέρας 7.6 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 449 αγώνες.

Ανακοίνωσε Νάντο ντε Κολό η Βιλερμπάν

Η Βιλερμπάν έκανε το απόλυτο «μπαμ» του καλοκαιριού. Ανακοίνωσε την απόκτηση του Νάντο ντε Κολό και έκανε δικό της έναν από τους κορυφαίους γκαρντ της Euroleague. Not bad, Βιλερμπάν.

«Η Βιλερμπάν είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή του Νάντο ντε Κολό για τις επόμενες 2 σεζόν». Αυτά ανέφερε η λιτή ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας, η οποία φρόντισε με αυτή την κίνηση της να δείξει τις διαθέσεις της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Με μεγάλη υπερηφάνεια καλωσορίζουμε τον Νάντο στην ομάδα μας. Πρώτα από όλα, θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο έργο μας. Είναι φυσικά μέρος της επιθυμίας και της φιλοδοξίας μας να δούμε τους καλύτερους Γάλλους παίκτες να εξελίσσονται στο πρωτάθλημά μας, αλλά και να επιτρέψουμε στη Βιλερμπάν να λάμψει στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον μελλοντικό μεγάλο συνεργάτη του συλλόγου που μας επιτρέπει να έχουμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα και που θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Δευτέρα. Με την ευκαιρία αυτή, ο Νάντο και ο Νικολά Μπατούμ (διευθυντής επιχειρήσεων μπάσκετ) θα είναι παρόντες μαζί μας», είπε μετά την ανακοίνωση ο πρόεδρος της Βιλερμπάν, Τόνι Παρκερ.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;