Η Free Agency συνεχίζεται και πέραν της ανταλλαγής του Ρούντι Γκομπέρ ακόμα τρία ονόματα απασχόλησαν πολύ την σκηνή του ΝΒΑ.

Η Free Agency συνεχίζεται και δεν απογοητεύει. Ακόμα τρία μεγάλα ονόματα NBAers απασχόλησαν τη σημερινή ημέρα. Ζακ Λαβίν, Τζον Γουόλ και Μάλκολμ Μπρογκντόν πρωταγωνίστησαν με τις… υπογραφές τους.

Ο Ζακ ΛαΒίν συμφώνησε σε πενταετή επέκταση του συμβολαίου με τους Σικάγο Μπουλς, ύψους 215 εκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Klutch Sports Group. Ο 27χρονος γκαρντ ήταν έτοιμος να γίνει free agent χωρίς περιορισμούς για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Ο ΛαΒίν αναδείχθηκε All-Star για δεύτερη σερί σεζόν, καθώς είχε μέσο όρο 24,4 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 4,5 ασίστ σε 67 αγώνες το 2021-22, στην τελευταία σεζόν της τετραετούς συμφωνίας με τους «Ταύρους», αξίας 78 εκατομμυρίων δολαρίων.

Στους Κλίπερς ο Γουόλ και ο Μπρογκντόν στους Σέλτικς

Ο Τζον Γουόλ και οι Λος Άντζελες Κλίπερς συμφώνησαν σε διετές συμβόλαιο αξίας 13.2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ο πέντε φορές All-Star ενεργοποίησε την οψιόν των 47.4 εκατομμυρίων δολαρίων με τους Χιούστον Ρόκετς για το 2022-23. Ωστόσο, συμφώνησε να λάβει μείωση 6.5 εκατομμυρίων δολαρίων εάν η ομάδα εξαγόραζε την υπόλοιπη σεζόν του συμβολαίου του.

Μία πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησαν οι Μπόστον Σέλτικς. Οι Κέλτες υπέγραψαν τον Μάλκολμ Μπρόγκτον από τους Ιντιάνα Πέισερς. Ο 29χρονος γκαρντ αποκτήθηκε από τους «Κέλτες» που για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους παραχώρησαν στην ομάδα της Ιντιανάπολις τους Ντάνιελ Τάις, Άρον Νέσμιθ κι ένα draft pick του πρώτου γύρου το 2023.

Τη σεζόν που πέρασε ο Μπρόγκντον είχε 19.1 πόντους μέσο όρο και σαφώς θα ενισχύσει σημαντικά την περιφερειακή γραμμή των φιναλίστ των τελικών του ΝΒΑ, στην οποία ήδη υπάρχουν οι Μάρκους Σμαρτ, Πέιτον Πρίτσαρντ, Ντέρικ Γουάιτ και Τζέιλεν Μπράουν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;