Παίκτης της ΑΕΚ είναι ο Γενς Γιόνσον καθώς υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας!

Η ΑΕΚ μετά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ολοκλήρωσε ουσιαστικά και τη δεύτερη μετραγραφική της προσθήκη. Ο Γενς Γιόνσον υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και αναμένεται τη Δευτέρα στην Αθήνα.

Στην Κοπεγχάγη, παρουσία του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Ράντεκ Κουχάρσκι έπεσαν και οι τελικές υπογραφές. Ο Γιόνσον έχει ήδη μιλήσει με τον Ματίας Αλμέιδα και θα ενταχθεί άμεσα στις υποχρεώσεις της ομάδας ξεκινώντας και αυτός προετοιμασία.

Η πρόταση της ΑΕΚ ήταν συγκεκριμένη προς τον Γενς Γιόνσον. Τετραετές συμβόλαιο και αποδοχές κοντά στο 1 εκατ. ευρώ ετησίως. Η πρόταση αυτή τον κάλυπτε απόλυτα.

Ο Γιόνσον είναι ένας καθαρός αμυντικός μέσος και στη συγκεκριμένη θέση έχει παίξει την πλειοψηφία των αγώνων του. Φέτος, έπαιξε σε 22 παιχνίδια πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου, έχοντας μία ασίστ, καταγράφοντας συνολικά 1.469 αγωνιστικά λεπτά. Από τα 300 παιχνίδια της καριέρας του, ο 29χρονος Δανός στα 180 έχει αγωνιστεί ως αμυντικό χαφ. Αν μπορούσαμε να τον παρομοιάσουμε με κάποιον θα λέγαμε πως πρόκειται για έναν παίκτη «τύπου Σιμόες». Διακρίνεται για τον δυναμισμό αλλά και για τα τρεξίματά του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;