Τοις στόχους, τις φιλοδοξίες και τα συναισθήματά του, για αυτό το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του με τον Περιστέρι, μοιράστηκε κατά την παρουσίασή του ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Βασίλης Σπανούλης παρουσιάστηκε και επίσημα από το Περιστέρι ως ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο «Kill Bill» ανέλυσε το πλάνο του πάνω στο οποίο έχει βασιστεί τόνισε την σημασία του να προσελκύσει τον κόσμο με το μπάσκετ που θα παίξει.

Ο Βασίλης Σπανούλης, ως νέος προπονητής της ομάδας των Δυτικών Προαστίων, τόνισε ότι αυτό το καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή του, τον εξιτάρει, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσους θα συνεργαστεί από εδώ και πέρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη: 

«Ευχαριστώ τον κ. Κότση και τον κ. Πολέμη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλες αυτές τις ημέρες και στο κοινό πλάνο γι’ αυτή τη διετία που θα είμαστε μαζί. Ευχαριστώ και τον Γιώργο Πανταζόπουλο για όλες αυτές τις ημέρες γιατί μίλησα μαζί του περισσότερο από τη γυναίκα μου. Είναι ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου, με εξιτάρει και νιώθω καλά με αυτό. Κάναμε ωραίες συζητήσεις με τους ανθρώπους του Περιστερίου και καταλήξαμε ότι μας ταιριάζει πολύ αυτό το όραμα.

Πρώτος στόχος είναι να γεμίσει το γήπεδο, θα γίνει μόνο αν παίξουμε ελκυστικό μπάσκετ που θα φέρει παιδιά και κόσμο όχι μόνο από τον Δήμο Περιστερίου και από όλη την Αθήνα. Να έχουμε μπασκετική ταυτότητα και μπασκετική κουλτούρα που θα αρέσει σε όλους.

Είμαι ένας άνθρωπος που δεν πετάει στα σύννεφα. Θέλω να ξεκινάω σωστά και να πηγαίνω βήμα-βήμα. Το Περιστέρι είναι τεράστια ομάδα, έχει μπασκετική κουλτούρα και εξαιρετικές ακαδημίες. Αγαπάει το μπάσκετ. Έχουμε κοινή γραμμή και θα πορευθούμε μαζί. Ο κόσμος είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι, αυτή θα είναι επιτυχία, να γεμίσει το γήπεδο, να δούμε ξανά κόσμο στο Περιστέρι. Θα δουλέψουμε πάρα πολύ σκληρά, αυτό είναι το σημαντικότερο, η αφοσίωση, η πειθαρχία, ο σεβασμός, να ξεπερνάμε καθημερινά τα όρια που θα βάζουμε στους εαυτούς μας. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη χρονιά πάνω απ’ όλα με υγεία».

Παρακάτω ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη τύπου:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;