Χωρίς να αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, ο Τσιτσιπάς νίκησε με 3-0 τον Τζόρνταν Τόμπσον και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Την παρουσία του στον 3ο γύρο του Wimbledon εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει πλέον τον Νικ Κύργιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις πραγματοποίησε έναν από τους καλύτερους αγώνες του τη φετινή σεζόν και πέρασε άνετα το «εμπόδιο» του Αυστραλού Τζόρνταν Τόμπσον.

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πολύ δυνατά από το ξεκίνημα της αναμέτρησης και επέβαλλε τον ρυθμό του. Έχασε μόλις τρεις πόντους στο σερβίς του κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ. Ο Τόμπσον μπορεί να έκανε το 1-0, αλλά ο Στέφανος αντέδρασε άμεσα. Ισοφάρισε με love game και έκανε το break για το 2-1. Έσπασε ξανά το σερβίς του αντιπάλου του για το 5-2, επικρατώντας τελικά με 6-2 και διαμορφώνοντας το 1-0 στα σετ.

Ο Τόμπσον ξεκίνησε το δεύτερο σετ προηγούμενος με 3-1, αλλά κάπου εκεί ο Τσιτσιπάς σοβαρεύτηκε και πήρε 5 σερί games, κάνοντας, εύκολα τελικά, το 2-0.

Το τρίτο σετ ήταν σαφώς πιο ισορροπημένο. Ο Τόμπσον πλήρωσε τα «φτηνά» λάθη που έκανε, με τον Τσιτσιπά να παίρνει έτσι και το τρίτο σετ και να κλειδώνει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Πόσες φορές να το πούμε;