H Μαρία Σάκκαρη πήρε ακόμα μία νίκη-πρόκριση στο Wimbledon και υπογράμμισε πόσο σημαντικό θεωρεί το να παραμείνει στο τουρνουά.

Χαρούμενη για το εξαιρετικό παιχνίδι της απέναντι στη Βουλγάρα Βικτορίγια Τόμοβα και την πρόκρισή της στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον για τρίτη φορά στην καριέρα της, δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη, στέλνοντας «μήνυμα» για τη συνέχεια του τουρνουά.

«Νομίζω ότι ήταν ένα καλό ματς και ελπίζω ο κόσμος να το ευχαριστήθηκε. Είναι πάρα πολύ ευχάριστο να παίζω σε αυτό το court. Έπαιξα εδώ σήμερα και κέρδισα. Κάθε φορά είναι καλό να πηγαίνεις ένα βήμα παραπάνω. Έχω την οικογένεια μου εδώ, την ομάδα μου, αλλά και το κοινό που με στηρίζει. Θέλω κάθε φορά να πηγαίνω και καλύτερα σε οποιοδήποτε τουρνουά!» τόνισε αρχικά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια και πρόσθεσε με… νόημα. «Απολαμβάνω κάθε μου στιγμή εδώ. Θέλω να παίζω καλά και να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο εδώ».

Να θυμίσουμε πως η Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 (6-4, 6-3) της αντιπάλου της μέσα σε μία ώρα και 18 λεπτά. Από τους πρώτους κιόλας αγώνες της στο γρασίδι φαίνεται πως ήρθε για να μείνει και σε αυτό το τουρνουά. Στον 3ο γύρο του τουρνουά η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (1/7) την 34χρονη Γερμανίδα Τατιάνα Μαρία (νο103) η οποία απέκλεισε νωρίτερα τη Ρουμάνα Σοράνα-Μικαέλα Κιρστέα με 2-1 σετ (6-3, 1-6, 7-5).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!